Om Eeli Fashion

Eeli Fashion så dagens lys i 2015 det var et super sødt og roligt par der grundlagde Eeli Fashion og de har drevet den med stor succes frem til 2018 hvor de tog nogle andre valg i deres liv og Eeli Fashion blev lagt lidt på hylden og blev egentlig ikke passet og drevet som parret ønskede sig.

 

Indtil de en dag tog kontakt til mig ved et tilfælde fordi jeg nuværende ejer Mette Marie Moff Andersen havde liket deres profil på instagram og dette undrede ejer sig over da vi jo i det store hele var konkurrenter som Larisa skrev , dertil svarede jeg vi er ikke på nogle måde konkurrenter og derefter spurgte hun om jeg evt. skulle stå og kende nogle der kunne tænke sig at købe hendes webshop.

 

Jeg svarede tilbage at jeg gerne ville prøve at se om jeg kendte nogle og det gjorde jeg men de var ikke klar til at gå ind i en business nu ,så jeg slog til og det fortryder jeg bestemt ikke! Det har været en hård opstart fordi jeg også har mine 2 andre virksomheder MyDreams.dk som sælger eget design af tøj, samt bolig interiør og en smule smykker som jeg får designet og som vi selv er med til at udvælge,MyDreams.dk har jeg drevet snart 14 år og det er MIT hjerte barn.

 

Jeg driver også min coaching & terapeut virksomhed MetteMoff.dk så jeg keder mig bestemt ikke. jeg beskæftiger mig meget med at hjælpe andre igang med deres drømme ligesom jeg følger mine egne drømme til dørs ,dette ønsker jeg også for andre.

Hos Eelifashion bestræber jeg mig på at YDE den aller bedste service for mine kunder ,jeg lever og ånder for god kundeservice da det er der min spids kompetence ligger , jeg er en der rummer alle forskelligheder, jeg driver MyDreams.dk med min datter Cecilie Marie Moff Andersen som også har sin egen lille beauty biks Moffluxury /Moffluxyrelash i hjertet af Ølstykke så der er meget vi rummer her 😍.

 

De aller bedste hilsner 

Mette & Cecilie 

Mette
Top

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt rabat, inspiration og nyheder direkte på din e-mail FØR ALLE ANDRE.

Ved at udfylde formularen, giver du os dit samtykke til, at vi må sende dig vores nyhedsbrev.